Om oss

Erfarna och kunniga hundexperter

Hos oss älskar vi hundar! Hos oss hittar du allt du och din hund behöver under samma tak. Vi passar din hund på vårt rymliga och trivsamma hunddagis, samt erbjuder kloklippning, trimning, bad med mera.

I våra tre olika stora träningshallar tränar vi din hund i en trivsam och stimulerande miljö. Utbudet kurser och utbildningar är stort, för såväl valpar som unga och fullvuxna hundar.

Kurser ledda av certifierade instruktörer

Alla våra instruktörer är utbildade och erfarna och kan hjälpa din hund, oavsett om det handlar om vardagslydnad, agility eller specialkurser. På konstgräset kan du träna själv eller gå en kurs ledd av någon av våra instruktörer.

Vårt mål är att hjälpa dig och din hund att må bra – oavsett vad ni har för bakgrund och målsättning. Genom kunskap, konsekvens, tydlighet och variation kan man komma långt. Hundar är fantastiska djur och experter på att läsa oss och göra allt för att vara oss till lags. Hos oss får du de verktyg du behöver för att underlätta samarbetet med hunden, att kommunicera bättre och skapa en bättre relation.

belöningsdags valpkurs stockholm

Hundens välmående i fokus för oss

För oss är det viktigt att alla hundar ska vara välmående både fysiskt och mentalt. Oavsett om du vill jobba med att förbättra vardagslydnaden eller om du har en hund som behöver hjälp med att bli av med problembeteende så finns rätt hjälp här hos oss.

Vi har även en stor och välsorterad butik där du hittar allt för hunden.

 

 

 

Hos oss är din hund i goda händer