Hundkurs Stockholm

Hundkurs i Stockholm som underlättar livet

Är du nybliven hundägare eller har du skaffat en ny hund som behöver lära sig vardagslydnad och grundkunskaper?

Vi förstår att det känns nervöst och osäkert – samtidigt att det är det roligaste som finns att ha en hund.

Välkommen att anmäla dig till en av våra hundkurser i Stockholm – våra utbildade och erfarna instruktörer kommer att ge dig en bra start på ditt liv som hundägare. Hos oss hittar du ett brett utbud inspirerande och nyttiga hundkurser och allt du en hund kan behöva. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

 

Stora fördelar med att gå en hundkurs i Stockholm

Med hjälp av våra instruktörer kan du hitta rätt kommunikation och få djupare kunskaper om din hund. Att gå en hundkurs i Stockholm är nyttigt oavsett om du vill få till en fungerande och trivsam vardag med din hund, satsar på tävlingar eller vill ha en duktig jakthund.

Om du som hundägare vet att du ska bete dig mot hunden har du goda förutsättningar för ett bra liv med din fyrbenta vän. Att träna sin hund ger en fin kontakt och ett utvecklande samarbete. Vet din hund vad du förväntar dig av den och var gränserna går så kan den känna sig trygg.

En bra investering för framtiden

Att gå en hundkurs hos oss är den bästa investering du kan göra få ett skapa en bra relation till hunden. Din hund lär sig att fungera i samhället och utvecklas som individ. Om du vill gå vidare med tävlingar eller göra din hund till specialist på exempelvis jakt eller spårning så erbjuder vi också stora möjligheter.

Vi utbildar dig som hundägare för att du i din tur ska kunna träna och lära din hund. Det är du som hundägare som går utbildning för att du sedan ska kunna träna din hund.

Hundkurs Stockholm – vi har ett brett utbud

Här berättar vi i korthet om de kurser vi kan erbjuda i våra tre rymliga träningsplaner. Samtliga våra instruktörer är självklart utbildade, erfarna och hundälskare ut i fingerspetsarna!

Valp- och vardagskurser

För valparna har vi både en grundkurs och en mer avancerad variant för den som drömmer om en framtid med en tävlingshund. Vi har även kurser för unghundar.

För den som vill skapa en stabil grund för en vuxen hund finns kurs och fortsättningskurs i vardagslydnad.

Andra populära hundkurser på vårt program är inkallningskursen, gå fint i koppel, filtträning, kloklipparkurs, hundmöten. Hos oss kan du hitta den hundkurs i Stockholm som passar just din hund.

Agilitykurser

Vill du träna din hund i agility? Vi har flera kurser för olika kunskaps- och ambitionsnivåer.

  • Grundkurs för nybörjare
  • Handling, fortsättning på grundkursen
  • Kontaktfält och slalom
  • Distanshandling och fart
  • Tematillfällen
  • Banträning klass 1-2 när du vill få ihop helheten.

Vi erbjuder också kurser inom dessa områden, med olika nivåer och inriktningar:

Rallylydnadskurser. Steg 1-3, intensivhelg och coachgrupp

Tävlings- och brukslydnadskurser. Grundkurs och tävlingslydnad i flera steg. Dessutom kurser i fjärrdirigering och rutan, fotgående och fokus, tävlingsträna med fokus på tävling med mera.

Specialsök

Grund- och vidareutbildning i den som vill etablera en specifik doft för hunden. Dessutom erbjuder vi en kurs i kantarellsök.

Spårkurser

HITT-spår – perfekt både för nybörjare och den som vill utveckla hundens kunskaper.

Vi genomför även kurser i nose work och jaktlydnad i olika steg.

Vi erbjuder även privatlektioner för den som vill ha fullt fokus på sin egen hund. Vi tar även externa uppdrag åt hundklubbar, företag och träningsgrupper.

Kurser som gör dig till en bättre hundägare